José Healing

Door vaker te ontspannen, krijg je meer energie.

Mijn naam is José en ik kom uit het mooie Friesland. Ik ben een vrolijke, spirituele onderneemster, die anderen helpt meer liefde voor zichzelf te voelen.

Ik heb altijd een intens verlangen gehad, om een praktijk te hebben, waar ik anderen help, door behandelingen te geven, uit liefde en passie.

Ontspanning, rust en balans, van hoofd naar hart. Het was nog niet de juiste tijd. Ik eerst andere lessen te leren voordat mijn verlangen naar mijn hartenwens uit zou komen.

Op mijn pad heb ik zoveel levenslessen gehad, en heb ik zoveel geleerd. Vooral wat, van jezelf houden betekent, je grenzen aan durven geven, je ware zelf te kunnen zijn, en je het meer dan waard bent. Je niets aantrekt van “anderen”, ook niet van dat “stemmetje” die je altijd klein houdt. Doelen en dromen zeker uit kunnen komen als jij er klaar voor bent. En opgeven is echt geen optie.

Door alle jaren heen heb ik vele ervaringen opgedaan, op gebied van zelfontwikkeling, trainingen gevolgd, en zo te ontdekken wat het is, waar ik écht energie van krijg, waar ik intens geluk uit haal. Maar vooral levenservaring is wat me het meeste gebracht heeft.

Het verlangen naar mijn hartenwens werd steeds groter, en ik bedacht me niet langer. Ik nam de sprong in het diepe.

Ik gaf mijn werk op, en ben begonnen met mijn praktijk “Jose Healing”.

En wat ben ik er trots en dankbaar voor. Ik kan met alle ervaring en kennis die ik in me heb, en vooral mijn liefde en passie voor de behandelingen die geef, jou de ontspanning en rust geven.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk

Lieve groet,

José

Naar de website