Welkom in het 'Hart van Stiens'

Midden in hartje Stiens vind je het centrum voor sport, gezondheid en beauty genaamd ‘Hart van Stiens’. In deze voormalige bibliotheek heeft iedere ondernemer (in totaal 6) een eigen ruimte om klanten te ontvangen, behandelen, verzorgen of om te adviseren.

Doordat we echter met z’n allen onder één dak zitten zijn de lijntjes kort en versterken we elkaar onderling, aldus eigenaresse en onderneemster Hilda Herder.

Samenwerken = versterken

Zo lopen er diverse samenwerkingen om klanten zo optimaal mogelijk te bedienen en het beste resultaat te behalen. Denk bijvoorbeeld aan de samenwerking tussen Studio Fysiek en Reviva Bodyshape op het gebied van afslanken, waarbij sport en voeding gecombineerd worden. Of wat te denken van de samenwerking tussen Salon Finnefleur en Kapsalon van Leek op het gebied van wellness & beauty. Maar ook op het gebied van fysieke en persoonlijke ontwikkeling is een combinatie tussen technieken, behandelingen en oefeningen van Dawn Transform, De Fysiotherapeute en Studio Fysiek een goed voorbeeld.

Kennismaken met Hart van Stiens?

Om kennis te maken met Hart van Stiens of een specifiek bedrijf binnen Hart van Stiens, hoef je zeker niet te wachten op één van onze open dagen. Je bent te allen tijde welkom voor een rondleiding in ons centrum voor sport, gezondheid en beauty. Liever op afspraak? Geen probleem! Vul gerust het contactformulier in op de website of neem geheel vrijblijvend rechtstreeks contact op met één van de onderneemsters.

Tot ziens in het Hart van Stiens!

Stel uw vraag   Meer informatie   Contact opnemen