Pedicure Hilde Hoogewoud

Dat loopt lekker!

Zorg voor uw voeten
Als enthousiast wandelaar weet ik hoe belangrijk het is om goed verzorgde voeten te hebben. Daarom ben ik u graag van dienst als het niet meer (goed) lukt zelf uw voeten te verzorgen of als u een specifiek probleem aan uw voeten hebt.

Elke woensdag – ook ’s avonds – kunt u bij mij terecht in Huidverzorgingspraktijk Finne Fleur. Op andere dagen kan ik eventueel bij u aan huis komen.

Deskundig advies
Naast voetverzorging kunt u ook deskundig advies krijgen en specifieke voetproducten kopen die niet in de winkel te verkrijgen zijn.

Gezond én mooi
Waarvoor kunt u bij mij terecht?

  • Een basisbehandeling, waarbij ik uw voeten desinfecteer, de nagels knip en glad afwerk, de nagelomgeving verzorg, indien nodig eelt en likdoorns verwijder, kloven en ingroeiende nagels behandel en tenslotte crème.
  • Een deelbehandeling, als u bijvoorbeeld alleen die likdoorn kwijt wilt!
  • Gellak zetten met Orly GELFX: nagels voorbewerken, een basecoat aanbrengen, lakken met gellak en een topcoat aanbrengen. De lak wordt uitgehard onder een LED/UV-lamp.
  • Gelacy / Polyacryl: bij verkalkte, vervormde of beschadigde nagels kan ik in veel gevallen met Gelacy / Polyacryl een kunstnagel boetseren op de beschadigde nagel.
  • Voeten SPA: een voetenbad met Zechsal magnesium, scrub, een voedend masker en tot slot een heerlijke voetmassage.

Graag tot ziens!