Vanaf november in het Hart van Stiens!

Cosmetisch art Dr. Randi van der Roest

Hallo, mijn naam is Randi van der Roest en ik ben cosmetisch arts. Mijn lange weg om arts te worden is gestart in 1998. Toen ben ik met de studie Farmacie begonnen aan de Rijksuniversiteit in Groningen. In 2004 was ik afgestudeerd apotheker, waarna ik aansluitend de opleiding Geneeskunde ben gaan volgen. Deze heb ik afgerond in 2010. Ik ben geregistreerd onder BIG-nummer 49062591001.

Daarna heb ik me voornamelijk bezig gehouden met de ouderengeneeskunde, tot een collega en vriendin mij in 2016 introduceerde in de wereld van de cosmetische geneeskunde!

Mijn doel is om je zo goed en objectief mogelijk voor te lichten wat allemaal mogelijk is met Botuline Toxine A en fillers. Ik ga ook in wat de verwachtingen zijn aan weerskanten, want ik streef altijd naar een optimaal resultaat en tevredenheid.

Voor een cosmetisch effect worden Botuline Toxine A en fillers gebruikt voor het corrigeren van rimpels en plooien, modeleren van het gezicht, hydrateren en voller maken van de huid en het opvullen van lippen. Daarnaast wordt Botuline Toxine A ook gebruikt bij hoofdpijn en migraine, maar kan het ook heel goed gebruikt worden bij overmatig zweten.

Om goed bij te blijven in de wereld van de cosmetisch arts, ben ik lid van de NVCG (www.NVCG.nl) en volg ik daar opleidingen, trainingen en congressen in binnen- en buitenland.

Ik zou zeggen, kom langs voor een gratis consult!

Maak een vrijblijvende afspraak via 0623472052 of mail beautybymarjan@gmail.com