Kapsalon van Leek 3 jaar in “Hart van Stiens”

Op 15 maart jl. was het alweer drie jaar geleden dat Kapsalon van Leek zich gevestigd heeft in het “Hart van Stiens”. Dit is een hele goede beslissing geweest, het klantenbestand is namelijk flink toegenomen. Er zijn veel klanten die het erg prettig vinden om het winkelen te combineren met de kapper. Deze nieuwe locatie blijkt dus voor Liesbeth een goede keuze te zijn geweest.

Vele klanten komen ook voor de gezellige en gemoedelijke sfeer die bij de kapsalon heerst. Liesbeth is altijd erg vrolijk en heeft voor iedereen altijd een luisterend oor.  Liesbeth kiest ervoor om alleen te blijven werken zodat de klanten ook echt voor haar komen en geholpen worden door de eigenaresse zelf. Als men iets totaal anders wil, wordt Liesbeth helemaal enthousiast en na de make -over gaat er steevast weer een tevreden klant de deur uit.

U kunt bij kapsalon van Leek terecht voor alle behandelingen, van knippen tot kleuren en van krullen tot stylen en dat voor een prima prijs. Wat er momenteel nieuw en erg in trek is bij de kapsalon zijn de abonnementen. Zo kunt u kiezen voor een voordelig knip- en/of kleurabonnement. Informeer naar de mogelijkheden. Om teleurstelling te voorkomen, werkt Liesbeth altijd op afspraak! Wilt u weten wat kapsalon van Leek voor u kan betekenen? Kom gerust langs voor de mogelijkheden of neem contact op via 06-27025268 

De openingstijden van de salon zijn: 

Ma:09.00 uur tot 18.00 uur

Di:09.00 uur tot 18.00 uur  19.00 uur tot 21.30 uur

Wo:09.00 uur tot 13.30 uur

Do:09.00 uur tot 13.30 uur

Vrij:09.00 uur tot 13.30 uur