Esnofa Coaching

Marianne Hofstra, persoonlijk coach en ouder begeleider bij Esnofa Coaching ondersteunt en begeleidt volwassen en gezinnen naar meer rust, balans en harmonie in hun leven.

Als ervaringsdeskundige en coach kijk ik met een holistische en systemische bril en begeleid ik mensen door samen met hen te kijken naar de situatie waar zij zich in bevinden en welke problemen zich daarin voordoen. De huidige problematiek is een gevolg van iets. Samen gaan we op zoek naar de bron van het probleem.

Ik zie de mens als een geheel, bestaande uit 4 verschillende delen. Ons mentale, fysieke, emotionele en spirituele lichaam vormen samen één geheel. Het is ons mannelijke en vrouwelijke deel. De yin en yang energie.  Wij zijn het meest gelukkig als al deze delen 25% vertegenwoordigen. Ook onze omgeving, het systeem waar wij onderdeel van uitmaken, is van invloed op wie wij zijn, hoe we ons gedragen en wat onze overtuigingen zijn.

Wanneer jij niet lekker in vel zit, je het gevoel hebt vast te zitten of even niet meer weet hoe het moet dan loop ik een tijdje met je mee.

Door gesprekken en diverse methodes gaan we op zoek naar de bron van jouw problematiek waardoor jij inzicht krijgt in jouw patronen, gedachten en overtuigingen.

De ruimte die hierdoor ontstaat creëert nieuwe mogelijkheden voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling zodat de verbinding met jezelf en jouw omgeving (opnieuw) kan ontstaan.

Door het toenemen van je (zelf) vertrouwen, eigenwaarde en zelfliefde ga jij weer lekker in je vel zitten en kun je positief en vol goede moed alleen je weg vervolgen.

Voorafgaand aan het coaching traject is er altijd ruimte voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Marianne elke vrijdag op afspraak aanwezig in het Hart van Stiens. Wil je meer informatie of een afspraak inplannen neem dan gerust contact op via info@mariannehofstra.nl of 06-42091447