De Fysiotherapeute

 

Fysiotherapie en meer

de fysiotherapeute stiens

Mijn naam is Vera Terpstra en vanaf maart 2016 is mijn praktijk ‘de Fysiotherapeute’, gevestigd in het Hart van Stiens, de voormalige bibliotheek aan de Piter Jurjensstrjitte. Hiervoor zat mijn praktijk aan de Seerob in Stiens, waar ik in 2014 voor mezelf begonnen ben.

Voor elke patient trek ik alle tijd uit, die voor hem of haar nodig is, zodat we door een goede samenwerking tot een goede oplossing van uw klacht komen. Hiervoor maak ik graag gebruik van de 4xt bindweefselbehandeling, waarbij uw pijn eerst getest wordt, vervolgens getriggerd (= losmaken van het bindweefsel). Dan wordt het getaped. Hierna krijgt u voor thuis lichte oefeningen waardoor het mechaniek van de gewrichten verbetert en u veel minder tot geen pijn meer ervaart. Soms al na enkele behandelingen. Deze behandeling kan gebruikt worden bij bijna elke aandoening, ook bij sportletsels heeft dit een snelle werking.

Ook kunt u voor littekenbehandeling,rug- en bekkentherapie of triggerpointbehandeling bij mij terecht. Littekenbehandeling kunt u zich voorstellen als een losmaken van het bindweefsel/huidlagen om en rond het litteken, waardoor dit minder gaat storen in de beweging. Triggerpoint is de medische benaming voor pijnlijke ‘spierknoopjes’. Zo’n spierknoop blijkt de meest voorkomende directe oorzaak van pijnklachten in het menselijk lichaam. De triggerpoints zitten vaak op een andere plek in het lichaam dan waar de pijn gevoeld wordt. Triggerpointtherapie verlicht deze pijn.

Bekijkt u voor meer informatie mijn website. Maar komt u ook gerust eens langs, een eerste kennismakings gesprek is natuurlijk gratis. Dan kunnen we bespreken, of uw klacht misschien met fysiotherapie op te lossen is.

 

Naar de website