Dawn transform

dawn transform stiens

Leven is de liefde voor het proces van het leven

Het leven is nooit zoals het lijkt maar het is altijd gevuld met licht en kleur. Kijk hier doorheen en laat je licht schijnen. Het belangrijkste symbool van de libelle is dat van transformatie. Transformatie vereist een overgave aan het proces. Wanneer er sprake is van de juiste omstandigheden en de juiste interacties, gebeurt het spontaan. Een libellarve moet bereid zijn te sterven om als libelle te floreren.

Ik ben Dawn Williams en ik vind het ontzettend boeiend en mooi om mensen te zien groeien. Als coach, mensen begeleiden bij het zetten van een volgende stap in hun persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. Dit gebeurt individueel en/of in een groep binnen een organisatie.

Mijn uitgangspunt is dat iedereen uiteindelijk zelf het beste weet wat goed voor hem/haar is. Ontwikkeling – jezelf beter leren kennen, je krachten leren (er)kennen en accepteren van je schaduwzijde. Als Life Optimizer help ik je met het versterken van je bewustzijn, het verkrijgen van focus, het verruimen van je blik  en laat je mogelijkheden en kansen zien. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en een positieve kijk op het leven vormen het fundament  van mijn werkwijze. Werken met het hoofd: effectief en efficiënt te werk gaan. Werken met het hart: luisteren en voelen wat jou raakt.

Naar de website