Cure4life Stiens

Uw lichaam en gewicht blijvend in balans.

We kijken niet naar de symptomen. Maar juist naar de oorzaken van overgewicht. Die zijn per persoon verschillend en daar ligt nou de sleutel. Elk lichaam is uniek en dat vraagt om een unieke aanpak. Daarom is het Cure4Life programma volledig afgestemd op uw specifieke situatie. Of u nu 5, 25, of 80 kilo wilt afvallen. Ons doel? Uw lichaam en gewicht blijvend in balans!

Cure4Life is geen crashdieet. Sterker nog, Cure4Life is helemaal geen dieet. Bij Cure4Life hoeft u geen calorieën te tellen, uzelf uit te hongeren of speciale pillen te slikken. We geven u een oplossing op maat. Puur en alleen met normale, gezonde en uitgebalanceerde voeding.

Onze visie

Wij geloven dat er een definitieve oplossing moet komen voor overgewicht. Daarom hebben wij een unieke visie ontwikkeld op de aanpak van (fors) overgewicht, obesitas en de daaraan gerelateerde gezondheidsklachten zoals hoge bloeddruk, diabetes type 2, maagklachten, darmklachten en ademhalingsproblemen.

De oorzaak van overgewicht is bijna altijd disbalans in de hormonen. Wanneer de drie belangrijkste hormonen (het groeihormoon, insuline en serotonine) niet in balans zijn, ontstaat een stofwisselingsprobleem. Het gevolg is dat voedsel niet wordt omgezet in energie, maar in vet.

Naar de website